Actueel

Laatste nieuws

Actuele berichten

Hier vindt u actuele ontwikkelingen, de laatste nieuwtjes en blogs.

Boekpresentatie Veranderkompas

Boekpresentatie Veranderkompas

4 september 2020 is mijn boek ‘Veranderkompas, praktijkgids voor veranderaars’ de wereld in gegaan. Een prachtig moment! Hierbij een kort verslag van de boekpresentatie met daarin een paar fragmenten van het interview dat ik gaf met Petra Kerstens, en vooral veel beeldmateriaal.

Lees meer
Tune-In

Tune-In

De afgelopen weken hebben we met veel van onze relaties gesproken over welke effecten de recente maanden hebben gehad op mens en werk. Ook hebben we verkend welke stappen we met elkaar kunnen zetten naar een meer ‘hybride samenwerking’ passend in deze tijd.

Lees meer
Podcast over Mens & Verandering

Podcast over Mens & Verandering

Elke maand plaatst Mark Reijnders van Nzym Consultancy een podcast over ervaringen in het organisatieveld met transformaties. Onder de titel ‘De Praktijk van Transformatie’ delen ervaringsdeskundigen hun visie over onderwerpen als verandering, identiteit, strategie en cultuur.

Lees meer
Tune-In Game

Tune-In Game

Terug naar de werkplek? Tune samen in op een hybride toekomst. Na een lange periode van thuiswerken vanwege het Corona-virus bereiden veel organisaties zich voor op de volgende fase: terug naar de werkplek. Om onze relaties te ondersteunen bij de…

Lees meer

Updates en nieuwtjes automatisch in uw mailbox? Dat kan door uw mailadres hieronder in te vullen.